Claudius Mladin va fi „paşaportat” din fruntea IŞJ Arad! Nu a „satisfăcut” ministerul şi s-a băgat în „medical”

Claudius Mladin are zilele numărate în fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Arad. Acesta a primit, din nou, punctaj scăzut la evaluarea pe care Ministerul Educaţiei a făcut-o pentru mai multe conduceri de inspectorate din ţară.

În cursul lunii februarie a acestui an, întreaga conducerea a IŞJ Arad avea să fie evaluată. Dacă adjuncţii Anca Stoenescu şi Nicolae Pellegrini au obţinut calificativul „foarte bine”, şeful IŞJ Arad, Claudius Mladin a luat punctaj scăzut, echivalent calificativului „nesatisfăcător”.

Mladin a contestat decizia şi a obţinut posibilitatea de reevaluare, în urma discuţiei cu ministrul Educaţiei, Valentin Popa.

Ei bine, şi această reevaluare i-a adus lui Claudius Mladin calificativul „nesatisfăcător”.

Acest calificativ atrage după sine desfacerea contractului de management pentru Mladin. Cel mai probabil, ministrul Educaţiei va emite un ordin în acest sens, în cursul săptămânii viitoare. Tot atunci este posibil să fie anunţat şi numele celui ce va prelua funcţia de inspector şcolar general la Arad.

Claudius Mladin s-a îmbolnăvit

După ce a primit noua decizie, echivalentă cu „paşaportarea” din fruntea IŞJ Arad, Claudius Mladin a intrat în concediu medical şi i-a delegat Ancăi Stoenescu atribuţiile de inspector general.

„ Claudius Mladin este în concediu medical şi mi-a delegat atribuţiile de inspector general. Nu sunt probleme în activitatea IŞJ Arad, din pricina acestei situaţii”,  spune Anca Stoenescu, inspector general adjunct al IŞJ Arad.

Comentarii

Raul

01.04.2018 19:50

Doamne ajuta.........

Raul

02.04.2018 00:47

....s a îmbolnăvit. ....saracu.....când a făcut mișto masuri și a titularizat pilele lui....nu a fost bolnav......bine ca l da afară. .....ca merita....un esxroc

Eu

23.05.2018 20:23

Eu nu zic ca Mladin nu e impostor si alte cele dar mie cel putin mi-a facut dreptate dupa ce, doamna inspector general adjunct, consilier PSD Arad mi-a luat postul de profesor calificat dandu-l unui copil de 18 ani, necalificat doar fiindca era fiul viceprimarului, membru PSD.

Adauga comentariu