Claudia Boghicevici s-a consultat cu mediul academic (sic!) pentru a aduce curse regulate pe Aeroportul Arad. Rezultatul: un mare ZERO!

Suntem obișnuiți cu politicienii puși în funcții publice bine plătite, politicieni cu rezultate nule - „ambalate” frumos în comunicate de presă pompoase.

În primăvara acestui an, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Claudia Boghicevici, azvârlea pe piață un comunicat în care arăta cât de multe se zbate pentru a atrage curse pe Aeroportul Arad, instituție subordonată CJA ce mai mult „suge” decât „scuipă”. Ne referim la bani, bineînțeles!

La acea dată, 23 aprilie, CJA ne „bombarda” cu o soluție magică găsită de Claudia Boghicevici: „ s-a inițiat o schemă legală de susținere a operatorilor aerieni, astfel încât aceștia să fie interesați să includă Aradul în oferta lor. O echipă a Consiliului Județean Arad și a Aeroportului a lucrat la această strategie câteva luni de zile, cu consultarea juriștilor, a mediului academic, a conducerii unor aeroporturi din țară”. Fain text! După luni bune de la acea decizie măreață, Aeroportul Arad a rămas tot cu zborurile charter. Cele către Antalya, derulate pe perioada verii.

„Am aprobat tarifele pentru cursele de linie regulate. Accelerăm demersul nostru pentru a pune în valoare Aeroportul Arad...”, mai spunea Claudia Boghicevici în același comunicat.

Rezultatele nu au apărut, așa cum nu a apărut vreo companie aeriană, din cele 400, cărora Claudia Boighicevici le-a transmis invitaţii pentru a opera de pe Arad.

În vara anului 2017, Claudia Boghicevici trimitea unor companii aeriene din întreaga lume invitaţii pentru a efectua zboruri de pe Aeroportul Arad. Unele companii erau de lux, îşi permit curse cu ele doar oameni gen Ţiriac, iar “cireaşa de pe tort” a fost o companie austriacă ce se ocupă cu transportul rutier (!!!), dar care are “air” în terminaţie. Şi această campanie a CJA a fost sortită eşecului, semn că în această instituţie se contabilizează doar salariile. Unele destul de “babane”...

Adauga comentariu