Clătitele „romantice”, atracţia unui local arădean

Restauranul din Arad care are şi grădină botanică oferă seri de neuitat. De exemplu, această seară, este dedicată dansului în aer liber.

Distracţia începe la ora19.00 şi ţine până târziu în noapte. Va fi prezent unul dintre cei mai celebri solişti ai României, Nelu Slev, care de cele mai multe ori cântă pe croazierele de lux. Şi seara de duminică va fi una specială organizată de A’ime Cristie, proprietara restauranului  Romeo's letters to Juliet.

A’ime Cristie a trăit ani buni în Australia, însă de ceva vreme a revenit în Arad şi a deschis un restaurant aparte. Acum seriile de vară pot fi petrecute într-un ambient plăcut şi răcoros. Mâncarea este şi ea una de calitate, mai ales că sunt foarte multe specialităţi.

Deserul este unul spectaculos, cel mai căutat fiind cel din clătită cu înghetaţă şi fructe sub formă de inimă. Mai este şi clătita umplută cu brânză şi stafide. Ambele variante sunt foarte apreciate de când a fost deschis restaurantul. Sunt cumpărate în general de cupluri dar şi de cei pofticioşi şi iubitori de dulciuri. Este desertul cel mai fotografiat şi postat pe paginile de socializare.

Adauga comentariu