Cine sunt greii Aradului din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Epidemia de Covid 19, care afectează întreagul Glob, aduce în prim-plan slavatorii. Pe cei care nu dorm nopţile sau dacă dorm o fac destul de puţin. Oameni care nu ştiu când începe şi când se termină programul zilei de lucru.

La nivelul judeţului Arad, CJSU numără nu mai puţin de 42 de persoane. În frunte cu prefectul Gheorghe Stoian, forul se întruneşte zilnic, în această perioadă de criză. Ia deciziile pe care le consideră optime.

E drept, unii nu îşi fac aşa cum ar trebui munca. În ultimele săptămâni, publicaţia noastră şi nu numai a arătat carenţele, minusurile, erorile făcute de cei ce ar trebui să aibă grijă de sănătatea noatră. De la şeful Direcţiei de Sănătatea Publică, Constantin Cătană, ce îşi certa angajaţii care cereau materiale de protecţie serioasă înainte de a merge la trierea din vama Nădlac, la bâlbâielile preşedintelui CJA, Iustin Cionca, atunci când i se cereau informaţii clare şi, nu în ultimul rând, la directivele de partid care au făcut ca Spitalul Judeţean Arad să ajungă în situaţia de a le închide gura medicilor. Sunt multe lacune, povestite de cei aflaţi în interiorul sistemului. Altele sunt mai greu de aflat, însă cu trecerea timpului ele vor ieşi la iveală.

Spuneam că sunt şi plusuri şi minusuri, însă peste toate acestea este munca celor care compun acest CJSU Arad.

În fapt, aveţi lista tuturor celor implicaţi, în funcţie de nevoi şi competente, în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Celor ce muncesc cu adevărat în aceste zile în cadrul acestui Comitet, Ziar de Arad le dedică azi rubrica Jos Pălăria!

Adauga comentariu