Cifre de afaceri ameţitoare pentru firmele de imobiliare din Arad. Vezi care sunt cele mai tari 10 companii!

Firmele din domeniul imobiliarelor au înregistrat cifre de afaceri ridicate, în cursul anului 2018. Conform datelor, oficiale, primele 10 companii din acest segment au înregistrat în total o cifră de afaceri de peste 75 de milioane de lei.

Printre acestea se numără şi o societate de stat, în speţă Zona Liberă Curtici Arad, companie subordonată Consiliului Judeţean Arad.

Primul loc al clasamentuluie ste ocupat de Vivalia Real Estate SA, care a înregistrat o cifră de afaceri de peste 29 de milioane de lei. Locul secund este deţinut de  Gemi Center cu peste 17 miliaone de lei cifră de afaceri. Bloc 03 UTA a avut o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei, iar HAI DE 6,2 milioane. Locul cinci este deţinut de Administraţia Zonei Libere Curtici Arad cu o cifră de afaceri de 4,3 milioane de lei. Partea a doua a clasamentului este deschisă de GB Company Europe cu 2,9 milioane, urmată de ARED SA  cu 2,8 milioane. Pe locul opt se situează Eastern Technology cu 2,5 milioane de lei, pe locul nouă eswte Imotrust Facility Management cu 1,8 milioane de lei şi Property Development Agency 2 cu o cifră de afacerfi de 1,2 milioane de lei.

Adauga comentariu