Cele şapte persoane reţinute în cazul şpăgii de la vama Nădlac se întorc acasă!

Din cele şapte persoane reţinute în dosarul şpăgilor de la vama Nădlac, patru au fost puse în libertate şi trei sub control judiciar. Aşadar toţi cei vizaţi de ancheta DNA Timişoara se întorc către casele lor.

Conform deciziei Înalţei Curţi de Casaţie şi Justiţie, dată în cursul acestei seri, Cristian Ispravnic, şeful DRDP Timişoara, Cristian Hogea, şeful Agenţiei de Control şi Încasare Nadlac II şi Elisabeta Miutescu, angajată în cadrul DRDP vor fi cercetaţi sub control judiciar. Măsura este aplicată pentru 60 de zile.

Cei trei au impuse mai multe condiţii: „trebuie sa respecte mai multe obligatii: sa se prezinte la organul de urmarire penala, la judecatorul de camera preliminara sau la instanta de judecata ori de cate ori sunt chemati; sa informeze de indată organul judiciar care a dispus masura sau in fata caruia se afla cauza cu privire la schimbarea locuintei; sa se prezinte la Politia Municipiului Arad desemnata cu supravegherea lor, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie sau ori de cate ori sunt chemati”.

Celelalte persoane implicate au fost puse în libertate!

Adauga comentariu