Cei care salvează vieți zi de zi au dat o mână de ajutor copiilor arădeni. Ea lucrează cu „burta la gură”!

Salvează vieți în fiecare zi și de cele mai multe ori se pun în pericol pentru semeni. Acum au făcut un alt gest de omenie pentru cei mai mici locuitori ai Aradului, pentru ca atunci când ei vor avea nevoie de spitalizare să beneficieze de cele mai bune condiții. Au crezut în proiectul de reabilitare a secției infecțioase copiii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Arad și au întins o mână de ajutor.  

„ISU Arad împreună cu toate subunitățile din județ au donat cu drag pentru proiectul de reabilitare a B.I.C Arad. Astăzi într-un cadru festiv organizat la sediul Inspectoratului am premiat gestul celor alături de care salvăm vieți! Mulțumesc că vă pasă! Mulțumesc George Daniel Pleșca pentru organizarea acțiunii”, a declarat Anamaria Nyeki Popa, coordonarea proiectului de reabilitare a secției.

Secția va avea mai multe etaje reabilitate. Toate s-au realizat cu ajutorul donațiilor de la arădeni și de la firme. Salonul trei al parterului este reabilitat în totalitate de GualaPack Nadab.

„Cu suma primită de ei asigurăm asistență medicală diferită pentru cazuri cu patologie infecțioasă! Salonul trei este dotat cu aparatură medicală care monitorizeză funcțiile vitale, supreveghere permanentă care va fi posibilă prin peretele de sticlă poziționat aproape de cabinetul asistentelor, salonul șase deține două paturi dotate cu toate funcțiile complete și un pat pentru bebeluși! Salonul face parte dintr-o serie de camere "mamă-copil" care permite mamelor să își trateze copilul în condiții de confort dotate cu aparatură casnică. Mulțumim Aniela Mladin că de patru ani scriem povești frumoase pentru comunitate și nu ai obosit alături de echipa ta să investiți în viitor! Compania GualaPack va fi alături de noi și la reabilitarea ambulatorului”.

Anamaria Nyeki Popa nu renunță la acțiuni de strângere de fonduri nici acum când mai are doar puțin până să nască. Ea zi de zi își petrece timpul pe șantier prin muncitori sau la acțini.

 

 

 

 

Adauga comentariu