Cătălin Chebeleu a primit primul ajutor de la un angajat SMURD aflat în timpul liber. „Când a căzut la pământ, cei aflaţi cu el au crezut că face o glumă”

Omul de afaceri arădean Cătălin Chebeleu a murit în cursul dimineţii de duminică, în timp ce se afla la baza sportivă Constructorul din municipiu. Acesta juca tenis de câmp, iar la un moment-dat s-a aplecat după o minge. A căzut la pământ, iar cei care se aflau cu el au crezut iniţial că este vorba despre o glumă. „Cei care se aflau cu el l-au văzut căzut, dar au crezut că e o glumă. Făcea destul de des glume, aşa că varianta unei stări reale de rău a fost ignorată iniţial. Cineva s-a apropiat de el şi a văzut că arte gura încleştată. Atunci şi-au dat seama că e ceva grav”, povesteşte un apropiat al familiei.

Acesta mai spune că în apropierea malului Mureşului trecea un angajat al SMURD, aflat în timpul liber. A sărit un gard şi i-a acordat lui Cătălin primul ajutor. La doar câteva minute a sosit un echipaj de la ambulanţă şi au continuat manevrele de resuscitare. Din informaţiile noastre, s-a încercat timp de o oră şi jumătate readucerea la viaţă a afaceristului, însă acest lucru nu a mai fost posibil.

La câteva ore după aflarea tristei veşti, zeci de arădeni au mers spre localul pe care acesta îl deţinea în cartierul Micălaca şi au aprins lumânări.

Cătălin Chebeleu va fi înmormântat în cimitirul din cartierul Micălaca.

Adauga comentariu