Canalul de youtube care te învață diverse lucruri și care te aduce mai aproape de natură. A fost creat de un tânăr venit la muncă în Arad

Ilie Herghiligiu (25 de ani) se numără printre tinerii care și-au părăsit locul natal pentru a-și găsi de muncă în Arad. La 19 ani a părăsit Ștefăneștiul, orașul pictorului Ștefan Luchian, și a venit în orașul de pe Mureș unde a lucrat la mai multe fabrici.

„La 19 ani jumătate am plecat din Botoșani și am venit singur la Arad, la muncă. Prima dată am lucrat în Lipova, apoi m-am îndrăgostit de o fată și m-am mutat în Arad. Îmi place foarte mult să filmez și să călătoresc. Am creat un canal de youtube la care se pot abona cei care doresc să vadă diferite filmulețe. Mă urmăresc aproape 3.000 de persoane”, afirmă tânărul.

Canalul de  youtube l-a deschis în anul 2016, însă nu posta mare lucru la început, abia apoi după ce a descoperit toate secretele a început să fie activ. Acum nu există săptămână în care să nu posteze un filmuleț. Fie că este vorba despre animale, fie că este vorba despre filmulețe în care se arată de exemplu cum se montează mobila. În total sunt 300.

În momentul de față, Ilie Herghiligiu lucrează la Maschio Gaspardo, de profesie fiind informatician.

„Îmi place mult ceea ce fac și pentru că vreau să împărtășesc și altora diferite lucruri am creat acest canal. Eu postez totul din plăcere”, mai mărturisește Ilie Herghiligiu.

Cei care doresc să se aboneze la canalul lui de youtube pot accesa următorul link: Ilie Production

 

Adauga comentariu