Campioanele în fitness și culturism, invitate la Arad să motiveze tinerii

Timp de trei zile o campionă la culturism și fitness care locuiește în Iași a fost la Arad pentru a motiva tinerii și mai ales fetele să practice aceste sporturi. Este vorba despre Rusu Flori Loredana, în vârstă de 29 de ani, care face de 12 ani ateltism de performanță, iar de cinci ani practică culturismul și fitness-ul. Are nenumărate titluri de campionă la concursuri naționale și internaționale. 

“Am stat trei zile la Arad  și am intercaționat cu sportivii care vin la această sală. Vreau să arat că se poate. Dacă ești dedicat și faci ce îți place nu este greu niciodată. Pentru mine personal dedic două ore pe zi, iar în alte câteva antrenez”, declară sportiva. Aceasta se află în Arad pentru prima dată și a venit la invitația campionului Constantin Bîșcă, patronul sălii XOX. 

“Invit mereu campioni să promovez sportul. Îmi doresc să invit persoane care fac sportul acesta de mulți ani și se dedică lui. Vreau ca ele să fie  un exemplu. Vreau să motivez tinerii. Avem arădence cu potențial, dar ce lasă de dorit e voința. Vreau să le implementez în minte că se poate să faci ceva dacă vrei. Am o fată  de care mă ocup și care a câștigat patru titluri. Acum am înființat un club sportiv XOX Gym. Vor fi fete și băieți care să ducă numele Aradului peste tot în România. Asta îmi doresc”, a declarat Constantin Bîșcă. 

Acesta a mai spus că în momentul de față se ocupă de Campionatul Național de Fitness și Culturism, unul dintre cele mai importante concursuri din țară care se va desfășura la Arad.

"Va fi invitată o campionă a lumii pentru motivația. În concurs vor fi peste 200 de sportivi. Vreau să fie ceva frumos, să fie o amintire pentru arădeni, deoarece e primul concurs de acest fel din istoria Aradului", mai spune campionul arădean. 

 

 

Adauga comentariu