Câinii fără stăpân pot fi salvaţi. Târg de adopţie, la Arad!

Arădenii au ocazia sâmbătă,  27 iulie 2019, între orele 10:00 – 13:00,  să participe la ediția VIII  a târgului de adopție canină ce va avea loc în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04.

Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

”Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „ Scoala dresaj canin NIKARAD”,BIOMILL, ANIMAX , Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”, a declarat Dir.gen.ec.Ciul Tiberiu Nicolae din cadrul Gosporăriei Comunale Arad.

Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.

FOTO: arhivă

 

 

Adauga comentariu