Ca în cocină! Ce pot lăsa elevii în microbuzul care i-a transportat

O excursie care s-a terminat cu imagini incredibile pentru șoferul care a asigurat transportul unor elevi - aparent din Focșani. După ce copiii au coborât, în urma lor  a rămas o mizerie de nedescris. Situația a fost expusă aseară pe Facebook. 

„Colegul Ionut Brăescu dupa o "cursă altfel" cu "școala altfel" din Focșani. Este cea mai buna oglindă a EDUCAȚIEI din România anului 2018, fie că vorbim despre învățământ sau familie. Adresez următoarea întrebare retorică "când vom începe să transportăm oameni?" Au avut pungi, dar și coș la mijlocul mașinii. Din păcate este mai comod să arunci pe jos”, scria Cosmin Nicolae pe Facebook aseară. Postarea a devenit virală în scurt timp, mulți dintre cei care au comentat fiind de acord că elevilor le lipsește educația de acasă, dar și o îndrumare corectă din partea profesorilor care i-au însoțit. 

Firește, nu au lipsit nici comentarii care luau postarea ca o conspirație, un mod de a-și face reclamă (!) și așa mai departe. „Haideți să gândim puțin... Meșterul din fotografie a golit toate coșurile de gunoi din vagonul populat de elevi, coșuri care nu erau prevăzute cu saci de gunoi. Tocmai din această cauză Meșterul a golit tot pe hol pentru a putea strânge cu mătura într-un sac imens! Așa că... Mai gândiți un pic... ȘI DA, CAM MULT CONSUMERISM, ÎNSĂ ELEVII CU SIGURANȚĂ NU AU DEPOZITAT DEȘEURILE PE HOLUL DE TRECERE SAU PE JOS!”, a opinat unul dintre cei care au comentat la postare. Cu toate acestea, autorul postării a explicat că nu este vorba despre o invenție: „Observați șoferul... cravata, cămașa... credeți că făcea intenționat mizeria, în loc să plece mai repede acasă la familie? Și pe el îl aștepta un băiat, dornic să-i spună "tată, bine ai venit acasă”.

Prin alte comentarii se atrăgea atenția că pe jos sunt și mucuri de țigări, ba chiar și un pachet gol, însă replica a fost aceea că și elevii de liceu au activități în cadrul Școlii Altfel.

false

O altă teorie conspiraționistă a fost aceea că pozele nu sunt din România. Răspunsul? „Că n'or fi fost copii nu vom ști, dar din România e sigur, dacă dai zoom vezi pungi de pufuleți Star și bidoane de Aqua Carpatica ce se găsesc doar la noi.

Adauga comentariu