Boul Roșu, zona în care hoții și drogații fac legea. Oameni atacați în plină stradă, ziua în amiaza mare!

Zona Boul Roșu e printre zonele cu infracționalitatea cea mai ridicată din municipiul Arad. Infracționalitatea aia care nu apare în statisticile poliției, decât firav. Drogații, hoții și cerșetorii își fac veacul pe aici. Mirosul de urină te izbește în zona fostului non-stop. Nici în zona Profi nu e mai bine. Sunt infracțiuni care se petrec zilnic, dar nimeni nu reacționează. În urmă cu două zile, un arădewan aflat în magazinul Profi a asistat neputincios cum trei tineri romi îi tăiau cauciucul de la bicicletă. Nu au reușit să o fure, așa că au vandalizat-o. Ieri, o femeie a fost atacată de un individ pentru a i se fura telefonul. Instituțiile dorm în papuci.

Adriana Fulop, o arădeancă ce locuiește în zonă descrie ceea ce vede zilnic, atunci când merge la serviciu, la primele ore ale dimineții.    

„Ora 6 dimineața. În Boul Roșu unii merg la muncă. Fauna din zonă, beți și drogați se pregătesc să meargă la culcare, nu înainte de a agresa verbal ( întâmplător doar verbal...) pe cei care merg spre serviciu." Bă, dă-mi o țâgară..sau un leu"... ieri o femeie, mamă a unui copil mic, la ora 16 când venea de la muncă, în plină zi, a fost agresată fizic de un localnic de etnie din zonă, fiind lovită pentru a i se fura telefonul...tentativa nu a reușit, soțul femeii fiind în apropiere, dar tot s-a ales cu o bușitură în coaste... Mașina de poliție trece prin zonă, acum, la ora 6 dimineața, dar în viteză, fără să vadă ce se întâmplă în zonă...drogații se pregătesc să plece, lăsând în urmă un covor de coji de semințe, peturi de bere, vome și alte "frumuseți", pentru fraierii care merg la muncă. Patronii magazinelor din zonă mătură cu obidă gunoiul după ei, poliția trece fără griji...

Da,...așa trăim noi în Boul Roșu. Ziua. Că noaptea nu poți ieși din casă. Pur și simplu nu poți. Ieși pe riscul tău! Nimeni nu îți garantează că te întorci întreg acasă...Poliția să trăiască, și plătitorii de impozite la bugetul local și de stat! La muncă, săracilor, că se apropie ziua de salariu la polițiști și bancomatul trebuie umplut! Care mai puteți, care mai sunteți întregi în Boul Roșu, plătiți-vă impozitele, 'ți ai dracului...că mâine nu e sigur că mai puteți merge la "taxe și impozite"...dacă vă întâlniți cu zombi din Boul Roșu, poate sfârșiți la spital... Bună dimineața cetățeni ai Aradului și plătitori de impozite!!!”, scrie Adriana Fulop.

Birturile din zonă sunt pline de tineri care te abordează cu textul „dăm ceva bani, să îmi iau o bere” sau „ai țigări?”. Nu poți merge să bei o cafea și să îți pui pachetul de țigări pe masă.

Comentarii

Vasile Spataru

17.07.2019 16:53

IN FIECARE ZI , SEARĂ, DIMINEAȚĂ EXISTĂ ACEȘTI PARAZITI CARE CERȘESC SAU TE ABORDEAZĂ PT O ȚIGARĂ , UN LEU .
LUCREZ DE 4 ANI LA ARAD DAR NU AM VAZUT ASA CEVA NICI PE LÂNGĂ GARA DE NORD DIN BUCUREȘTI !
POLIȚIA LOCALĂ ESTE INEXISTENTĂ , DEȘI ESTE IN PERMANENȚĂ PRIN PREAJMĂ !
RUGAM PE DL PRIMAR SĂ IA MASURI PENTRU CĂ ESTE PUR SI SIMPLU CA O COCINĂ DE PORCI ACEASTĂ ZONĂ "BOUL ROȘU !"

DEATH

18.07.2019 09:26
Ce buna ar fi o UZI pentru a mai goli zona de gunoaie

Adauga comentariu