Bârfe urbane: Un bărbat declarat mort s-ar fi trezit la o capelă din Arad în sicriu şi ar fi început să spargă totul în jur

Toată lumea ştie, dar în general femeile, că atunci când mergi la coafor, frizerie, cosmetică auzi tot felul de glume, bârfe sau realităţi ale oraşului. Aşa se face că, vineri, în Arad la un salon, cineva a lansat zvonul, spunem zvonul, deoarece nu ne-a fost confirmat încă de către nicio autoritate  ceea ce vă vom relata mai jos.

Se spune că un bărbat în vârstă de 42 de ani ar fi fost declarat mort, şi că în timp se ce afla într-o capelă din Arad s-ar fi trezit, pe la patru dimineaţa, şi când s-a văzut în sicriu ar fi început să spargă tot ce i-a ieşti în cale în casa funerară. Ba mai mult de atât ar fi fost chemată şi poliţia, iar omul ar fi ajuns în final la Psihiatrie. Aflăm şi noi ce s-a vorbit la coafor şi începem să sunăm, să ne interesăm. Se spune că totul s-a întamplat la o firmă de pompe funebre de pe strada Cocorilor. Sunăm la Kuki şi la Rostyl. Cei de acolo ne spun că nu au avut morţi care au înviat şi că nici vorbă de aşa ceva. Reprezentanţii Kuki ne spun că se întâmplă ca rar cei care sunt pe lângă mort să spună că li s-a părut că a mişcat mâna, dar de aici şi până a se ridica din sicriu şi a sparge tot în jur e cale lungă.

Am sunat şi la spital şi am aflat că la Psihiatrie nu a ajuns un asemenea caz. Până acum nimeni nu a confirmat zvonurile. Aşteptăm să vedem dacă apar noi detalii, dacă nu cazul va fi trecut la bârfe de la coafor.

Teoretic nu se poate ca un om de 42 de ani declarat mort să învie, deoarece este trecut prin câteva proceduri. Iar după ce i se face autopsie şi este înjectat cu tot felul de substanţe, clar, spun specialiştii, nu mai revine la viaţă.

Au fost cazuri în lume când omul declarat mort s-a trezit la morgă, asta înainte ca cei de acolo să bage bisturiul în el.

FOTO: http://vilifunerar.ro

 

Comentarii

Vecinul

24.06.2019 03:23
Cunosc cazul... e de vreo 10-15 ani... ideea e ca mortul era moarte clininica apoi deconectat de la aparate iar familia rugand medici sa nu se mai fc autopsie.. si asa sa trezit la capela.. in fata capelei fiind doi dintre angajati cimitirului... care au ramas inmarmuriti de frica..

Adauga comentariu