Bă, ești nebun?! Un gest spontan a încântat inimile arădenilor. Un om al străzii, transformat de un frizer sufletist

Cred ca toată lumea îl știe pe Sorinel care își face veacul prin centrul Aradului și își caută de lucru pe unde apucă. Îl vezi în general seara, în weekend, se plimbă de colo colo, mai cere câte un leu. Povestea lui nu o știe multă lume, doar din ce spune el.  A fost șofer de camion, dar s-a întâmplat ceva și a ajuns pe străzi.. el zice ca i s-au furat actele. Este celebru datorită expresiei care o folosește în loc de salut  „Băăăă ești nebun!”. 

De multe ori umblă și cere de lucru în schimbul câtorva bănuți. Așa a ajuns la Gentlemans's Bar and Barber, unde băieții îl mai puneau să măture, să ducă gunoiul și alte treburi mărunte. Ieri a trecut pe la frizerie în căutare de lucru, dar în schimb s-a văzut pus în scaun și  Vasi Urs l-a aranjat puțin. Ce a ieșit e cu totul alt om. Ideea i-a venit spontan lui Vasi care l-a tuns și  i-a aranjat barba. Se vede și pe ochii lu Sorinel supriza când s-a văzut așa de dichisit. 

Să se aștepte să plătescă tunsoarea ...nici vorbă. A fost un gest făcut din suflet pentru un suflet. 

Poza before and after a fost postată pe pagina frizeriei Gentleman's bar and barber fără alte comentarii decât celebra expresie „Băăăă ești nebun!”....și a ajuns virală. Arădenii au reacționat la vederea transformării lui Sorinel și au empatizat cu gestul băieților de la frizerie. Sunt peste 500 de like-uri, peste 150 de share-uri, commenturi foarte multe, iar insight-ul a trecut mai bine de 30.000 de persoane.
„Nu mă așteptam să îl simpatizeze atâta lume. Sorinel nu e ca alții, are bun simț, e muncitor, și îl duce capul. Ne bucurăm că am putut să facem o surpriză unui om al străzii și acum că am văzut aceste reacții ne gândim să nu ne oprim aici. Vrem să  pornim un adevărat proiect de schimbare de look pentru oamenii de pe stradă și speram să ni se alăture și alți arădeni. Dorim să schimbăm puțin viața unor oameni sărmani. O să mai auziți de noi”,  a spus Vlad Gancea, administrator Gentlemans's Bar and Barber. 

 

 

Adauga comentariu