Autorul accidentului de seara trecută din Grădiște era băut și avea permisul suspendat! A băgat un italian în spital!

Bărbatul care a provocat accidentul de circulație de miercuri seara (Citește aici: Accident grav, în Grădişte! Patru maşini au fost avariate (VIDEO)) era băut și, pe deasupra, avea permisul de conducere suspendat.

Acesta are 32 de ani, este din Arad, iar în urma carambolului de seara trecută a băgat un alt bărbat în spital. Este vorba despre un cetățean italian, în vârstă de 75 de ani.

„Un bărbat de 32 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Zimandului, iar la intersecția cu strada Stephan Roth a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un cetățean italian în vârstă de 75 de ani pe care l-a proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Arad, pe care la rândul lui l-a proiectat într-un alt autoturism condus de o femeie. Toate autoturismele avariate staționau la semafor. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto responsabil și a cetățeanului italian. Întrucât emana halenă alcoolică și nu a putut fi testat la fața locului, conducătorul auto responsabil de evenimentul rutier a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea s-a constatat că acesta are permisul de conducere suspendat”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în ceea ce-l privește pe șoferul în vârstă de 32 de ani.

Adauga comentariu