Ăștia îți trag țeapă în centrul Aradului! Cu câteva sute de lei îți promit că te fac model de succes, când de fapt te jupoaie de bani!

De ceva vreme au reapărut țeparii care promit că te fac model de succes și că vei putea urca pe toate scenele lumii. Vei face reclame pentru produse renumite și vei avea de câștigat substanțial. Cam în asta constă textul cu care sunt acostați tineri pe bulevardul Revoluției, asta după ce îți aruncă vrăjeala: „ați fost selectat/ă pentru a aface reclame”. Cei care sunt impresionați de cele auzite sunt invitați într-un birou, situat pe bulevardul Revoluției la numărul 80, și acolo începe adevărata prosteală.

Tinerilor acostați pe stradă li se povestesc vrute și nevrute, astfel încât în fața ochilor li se derulează filme de succes. Numai că toate cele auzite în câteva minute nu sunt gratis și mai apoi îți dai seama că nu sunt nici reale.

Tinerilor „selectați” li se cer 100-200 de lei pentru a fi înscriși. Se semnează un contract în care agenția de modeling se angajează că le va căuta angajamente, însă nu se stipulează niciunde ce se întâmplă dacă nu fac rost de acele angajamente. Practic acești oameni care îți iau banii fără a te ajuta cu ceva sunt acoperiți de acte. Cât de legal sau de ilegal, urmează să vedem.

Reprezentanții IPJ Arad spun că în ultima perioadă au fost depuse mai multe plângeri și că se defectuează cercetări privind înșelăciunea.

Adauga comentariu