Aradul a rămas fără apă, din pricina unei avarii majore!

Mii de sesizări au fost făcute în ultimele ore la dispeceratul Companiei de Apă Arad. Toate cartierele municipiului au fost afectate, din cauza unei avarii la Termocentrala 2.

Apa potabilă nu curge la reţea, iar acolo unde există apă presiunea este foarte scăzută.

Telefoanele au sunat întruna, în cursul nopţii trecute şi a dimineţii de miercuri, la Compania de Apă pentru a face reclamaţii. “Nu avem deloc apă. Am sunat la Compania de Apă Arad şi de acolo mi-au spus că e o avarie mare, la Termocentrala 2. Am întrebat despre remediere şi când cred că vom avea apă, însă mi s-a răspuns sec: “nu ştiu””, povesteşte o arădeancă ce a sapelat dispeceratul CA Arad.

Din primele informaţii, toate cartierele oraşului sunt afectate, dar şi comuna Vladimirescu.

UPDATE. Din primele informaţii, avaria a fost remediată parţial. Chiar dacă în unele zone ale oraşului apa a revenit la robinete, presiunea acesteia este scăzută.

 

UPDATE. Compania de Apă Arad a reacţionat oficial, după ce o avarie a afectat alimentarea cu apă a municipiului.

“Compania de Apă Arad anunță că în cursul nopții s-a intervenit pentru localizarea unei avarii la o magistrală cu diametrul de 1200 mm din beton precomprimat, pe strada Podgoriei, tronsonul cuprins între străzile Constanței și Prutului.  In jurul orei 4, imediat după localizarea avariei, furnizarea apei potabile a fost reluată la presiune normală.  Pe timpul remedierii avariei, populația nu va fi afectată. Compania de Apa Arad cere scuze abonaților pentru disconfortul creat”, se arată în răspunsul Companiei de Apă Arad.

Adauga comentariu