Aradul găzduieşte în weekend Campionatul Național de Culturism şi Fitness. Vor fi 200 de sportivi, iar invitata specială este Miss Olympia!

Campionatul Național de Culturism şi Fitness începe astăzi la Arad. La el vor participa 200 cei mai buni sportivi din ţară. Surpriza din partea organizatorilor este simbolul feminin al fitnessului mondial, Gal Ferreira Yates, care a ajuns în această dimineaţă la Arad. Gal Ferreira Yates (45 de ani) este brazilianca ce a fost Miss Olympia câștigând Campionatul Mondial și aurul pe continentul sud-american.

Astfel, în premieră, orașul nostru va găzdui, între 1-2 septembrie, Campionatul Național de culturism și fitness al seniorilor, grație implicări XOX Nutrition. Constantin Bîșcă este arădeanul care stă în spatele organizării la Arad a acestui eveniment. Clubul Sportiv XOX Gym Arad va fi reprezentant în luptă pentru medalii de trei sportive: Diana Darie – vedeta clubului, cu numeroase competiții câștigate -, Medina Popovici – debutantă – și Vanessa Pârvulețu – imaginea XOX Nutrition, brand care va fi lansat în cadrul evenimentului.

„În urmă cu un an de zile am început printr-un antrenament de două ori pe săptămână. Am avut mai mulţi prieteni în domeniu şi m-au îndreptat spre acest sport. Acum fac trei antrenamente pe zi. De două ori cardio şi antrenamentul în sine. M-am pregătit intens pentru concurs”, a declarat  Vanessa Pârvulețu.

Prezent la eveniment este şi Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. „Atâta timp cât aveam oameni inimoşi care îşi doresc să organizeze competiţii sportive noi suntem alături de ei. Am considerat că Aradul este un oraş care merită, un oraş mare cu multe valori care cu siguranţă va fi un centru al regalului culturistic şi al fitnessului românesc. Astăzi vom avea cântarul unde toţi sportivii îşi vor face măsurătorile necesare pe categoriile pe care participă. Sâmbătă va începe competiţia cu cea de fitness, iar ulterior vor fi categoriile la culturism, iar duminică vom deschide concursul cu „Bikini Fitness”. Avem aproximavitv 200 de sportivi. Sunt cei mai buni sportivi care au participat la ultmele campionate naţionale”, a declarat Gabriel Toncean.

Sufletul acestui eveniment, Constantin Bîșcă a spus că deşi a fost destul de greu să organizeze o aşa competiţie va fi un moment unic. 

„ A fost destul de greu să organizez, dar sper din tot sufletul să fie ceva foarte frumos şi remarcant pentru Arad. Vrem să ducem Aradul cât mai sus pe hartă şi pe buzele tuturor. Cred că merităm asta. Vreau să fie o competiţie unică în România. Facem ceva cu drag. Ştiu de la alte competiţii că avem un public foarte cald. Aşteptăm arădenii cu drag să participe la eveniment”, a declarat Constantin Bîșcă.

La eveniment participă şi culturistul Răzvan Ariton care se ocupă de programul de nutriţie al sportivilor din România.

Preţul de intrare la Campionatul Național de Culturism şi Fitness este unul modic şi anume de 10 lei.

Adauga comentariu