Aradul are, începând de astăzi, o pensiune pentru pisici. Acesta se află în cadrul Clinicii Veterinare Genesis, inaugurată vineri!

Arădenii care deţin animale de companie au acum un loc unde să le ducă la consult şi ba mai mult un loc unde să le cazeze când sunt plecaţi în concedii. Dacă până acum era greu să găşeşti un spaţiu unde să îţi duci pisica când eşti plecat de acasă mai multe zile, acum există unul frumos amenajat, cu personal calificat. Totul în cadrul Clinicii Veterinare Genesis, inaugurată vineri. Clinica care este una modernă şi care are un personal calificat se află în cartierul Bujac, pe strada strada Sever Bocu nr.1/37.

Activitatea clinicii se bazează pe o abordare cât mai corectă şi o comunicare cât mai eficientă între doctor şi proprietar. Încercăm să luăm nişte decizii cât mai corecte bazându-ne pe o aparatură de ultimă generaţie. Ne diferenţiem prin anestezia făcută prin intubare care presupune mult mai puţine riscuri. Asigurăm transportul animalului de la domiciliu la clinică şi invers. Avem ambulanţă mobilă, putem oferi servicii la domicliu. Ne dorim o abordare cât mai corectă, cu rezultate cât mai bune şi o relaţie proprietar doctor cât mai apropiată, o transparenţă totală. Avem servicii de chirurgie, ecografie, radiologie, hematologie. Practic, propietarul va veni cu animalul şi va putea să îşi facă un set de analize complet la noi, atât pentru pisici, cât şi pentru câini”, a declarat medicul Bogdan Mateș.

Acesta îşi desfăşoară activitatea alături de doctorii veterinari: Sorin Bădău, Dan Dănilă și Cătălina Balint.

Un lucru unicat în Arad este hotelul pentru pisicuţe. Perioada în care se poate lăsa felina este nelimitată.

Avem o capacitate de 25 de locuri. Pensiunea include, cazare, curăţenie, mâncare. Animalele sunt pe mâini bune, are cine să le supravegheze. Non stop este un medic de gardă”, a mai declarat medicul. Acolo unde vor fi cazate piscuţele este un spaţiu modern cu tot felul de jucrării pentru ele.

Astfel, clinica veterinară Genesis oferă servicii de consultații, tratamente, vaccinări, microcipări, deparazitări, ecografie, analize medicale complete, oftalmologie, stomatologie, dermatologie, chirurgie, internări, urgențe, farmacie, dar și coafură și cosmetică, pensiune felină, pet-shop sau furaje.

Personalul de la clinică stă la dispoziție oricând, la numărul de telefon 0771.046.163. De asemenea, a fost creeată şi o pagină pe Facebook.

Ideea deschiderii clinicii s-a născut din dragostea pentru animale a celor care o deţin. La inaugurare au participat zeci de persoaane iar unele dintre ele au mers chiar cu animalul de companie.

Adauga comentariu