Arădenii se întreabă ce a fumat. Gheorghe Falcă: „Aradul este prima capitală care este legată de Europa”

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este prezent la Bruxelles, la reuniunea Comitetului Regiunilor, unde doar el ştie ce face.

A ieşit, nu dintr-un birt, ci de la o şedinţă şi a făcut o declaraţie care ne pune serios pe gânduri. Întrebat de un reporter despre importanţa fondurilor europene pe care Aradul le-a atras, primarul a oferit un răspuns haluncinant. Vă lăsăm să vă delectaţi cu declaraţia edilului-şef şi pentru conformitate am adăugat şi un video.

„Au fost două tipuri de bani europeni care au venit în zonă. În primul rând pe mobilitate, Aradul a beneficiat de autostrada care a pătruns în România. Astăzi Aradul  este prima capitală care este legată de Europa şi putem spune că această infuzie de capital european a adus o mare dezvoltare Aradului pentru că astăzi Aradul are cei mai mulţi angajaţi în sistemul public-privat faţă de sistemul public. Suntem în primele 10 oraşe ca şi creştere economică, Exportăm cam trei miliarde de euro şi toate aceste lucruri au fost generate de iniţiativele private şi de fondurile europene....Suntem bucuroşi că am primit astăzi mesaje de continuare a acestor fonduri europene”, a afirmat Gheorghe Falcă.   

Fimuleţul cu declaraţia lui Gheorghe Falcă îi uimeşte arădeni, unii dintre aceştia se întreabă: „Ce dracu fumează?” sau dacă are ceva la „bord”. Vă reamintim că primarul Aradului este doctor în comunicare, deci nu orice fel de „spirt cu apă”.

În urmă cu câteva luni, primarul Gheorghe Falcă a avut o problemă similară. Prezent la o emisiune la TV Arad, acesta a răspuns cu greu la întrebări, limba jucându-i serioase feste. Mulţi dintre cei ce au urmărit emisiunea s-au întrebat despre „consumaţie”. Emisiunea cu pricina nu a mai fost difuzată în reluare, aşa cum obişnuieşte televiziunea respectivă, şi nici nu a fost postată pe pagina de Internet a postului.   

Comentarii

Constantin

23.03.2018 10:47

Cam 50% are dreptate,ceva lucruri bune s-au realizat ,dar cu 4-5 ani in urmă.Referitor la ,,consumație ,,nu trebuie exagerat.Este vorba cred de prea multă rutină.Îi mulțumim pentru ce a făcut,dar cam puțin pentru câteva mandate.Depinde de noi ,arădenii dacă vom alege la nesfârit o persoană,oricare ar fi ea.

Adauga comentariu