Arădenii Denisa și Marius au dezvoltat o afacere cu suc de mere

Denisa și Marius Mariș sunt doi tineri din județul Arad care au o afacere de care se ocupă în timpul liber. Cei doi sunt producători de suc de mere și locuiesc în Curtici.

„Este o afacere de familie începută de socrul meu (Daniel Mariș) în urma cu câțiva ani, ulterior ne-am alăturat și noi. Ne-a surâs ideea de suc de mere natural, sănătos, dar în același timp și gustos pe care am văzut-o în urma unor vizite în Germania. Ne-am gândit cum ar fi să începem să producem și noi suc de mere pentru noi și cei dragi. Așa ca am început treptat să achiziționam câteva aparate speciale care să ne ajute să putem produce acest suc delicios. Este o activitate pe care o facem cu mult drag, extra job”, a declarat Denisa. Aceasta are vârsta de 29 de ani, iar soțul ei are 35 de ani.

Denisa lucrează într-o optica medicală, iar soțul ei lucrează ca și inginer. În timp ce socrul ei are o firmă specializată în montarea parchetului.

De anul trecut am început să promovăm mai intens sucul în mediul online sub numele de “Naturell - Suc de mere" , credem că avem un produs de calitate superioară care trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni care caută o alternativa sănătoasă de suc natural pentru ei și copiii lor. Pana acum am produs doar suc de mere, când a fost sezon de soc am produs și suc de mere cu soc, cu vișine și  intenționăm  sa producem și suc de mere cu sfeclă. Colaboram cu unele hoteluri cărora le furnizam suc de mere și suntem deschiși la noi colaborări în domeniul hotelier, magazine naturiste și nu numai”, mai adaugă Denisa.

Sucul este obținut prin presare directa la rece, iar mai apoi devine pasteurizat - nu conține zahar, apă sau conservant.

„Suntem atenți la calitatea merelor pe care le folosim deoarece ne dorim să obținem un produs premium. La cerere producem suc și din merele clientului. Am construit și o mica hala de producție unde sa ne putem desfășura activitatea mai bine”, încheie Denisa Mariș.

Sucul se poate comanda doar pe pagina de Facebook Naturell - Suc de mere, iar o dată pe săptămână se fac livrări în oraș.

Adauga comentariu