Arădeni exasperați. Nu au apă caldă de aproape o lună de zile!

O parte dintre arădeni sunt exasperați de faptul că de săptămâni întregi nu au apă caldă. Sunt zone în care se va depăși o lună. Totul deoarece se efectuează lucrări.

Ieri a apărut pe ușa blocului un anunț că lucrările se prelungesc până în 21. Deci 27+7 sunt 34 de zile fără atât de necesară apă caldă! Își imaginează cineva cum e să nu poți face un duș? Să încălzești apă să te speli ca în evul mediu. Aceste prelungiri de termene se fac și datorită faptului că se lucrează în dorul lelii...Dimineață la 9 am trecut prin zonă, nici țipenie de muncitor...Și pun o întrebare pertinentă: aceste lucrări de ce nu au fost făcute la vremea lor? Pentru că noi bani la CET am dat cu grămadă! Dacă făceau o întreținere anuală și nu băgau banii în bonusuri, ștrand, pile angajate, azi nu stăteam 34 de zile cu oalele pe foc să avem apă caldă”, a scris Adriana pe pagina de Facebook, o arădeancă care locuiește în zona Boul Roșu.

Lucrările au loc în cadrul obiectivului de investiție a Primăriei Municipiului Arad „Termoficare in Arad – Reabilitarea rețelei de transport și distribuție a energiei termice și transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou”.

Adauga comentariu