Arădeanul Laurenţiu Popa a lansat un nou joc de logică. Aplicaţia se poate descărca gratuit!

După marele succes pe care l-a avut Skillz cu peste 10 milioane de jucători şi un feedback atât de mare şi pozitiv, arădeanul Laurenţiu Popa,  a decis să mai facă un joc cu o temă asemănătoare.

Acesta lucreză pentru o firmă din Timişoara ca dezvoltator de aplicaţii pentru Android şi deţine încă câteva aplicaţii personale.

„Am dezvoltat acest joc pe parcursul a nouă luni de zile, lucrând la el însa doar în timpul liber împreună cu soţia mea. Jocul se numeşte "Smarter - Joc de memorie şi logică" şi este destinat persoanelor de orice vârstă. Jocul este compus din nouă categori precum Logica, Memorie, Atentia la detalii, Matematica, Culori, Cultura generala, Dexlteritate, Multitasking si Aproximare. Dupa fiecare nivel, respectiv categorie finalizată, utilizatorul poate verifica cât de bine stăpâneşte categoria jucată astfel dându-şi seama ce abilităţi ar trebui îmbunătăţite. Pana acum Smarter are un feedback pozitiv şi a  strâns peste 5.000 de descărcări în doar două săptămâni de la lansare. Jocul este disponibil pentru dispozitivele care rulează Android, are 145 nivele şi este tradus în 8 limbi”, a declarat Laurenţiu Popa.

Smarter este gratuit şi este destinat oricarui tip de persoană începând de la cei mici, până la cei mai în vârsta. Este un joc distractiv, dar totodată ajută la îmbunătăţirea memoriei şi a multor abilităţi.

Link-ul de descarcare:

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rention.smarter&hl=ro

Adauga comentariu