Arădeanul Cătălin Brie a câştigat un concurs la Bucureşti deşi cu o zi înainte nu avea model, produse şi vestimentaţie

Cătălin Brie, cunoscutul hairstylist din Arad se întoarce de la un concurs ce a avut loc la Bucureşti cu marele premiu. Deşi nu mai avea nici o speranţă că va putea participat la concursul CosmoBeauty București organizat în data de 9 martie, un concurs cu tematica Bridal Hairstyle, el a ţinut să fie acolo. Problema lui a fost că a rămas fără model doar cu câteva zile înainte şi a fost nevoit să caute în ultimul moment. Mai exact a fost un concurs de coafură de mireasă.

„Eu am ales să particip la acest concurs deoarece îmi doream să simt trăirile unui concurs, fiind primul în patru ani și jumătate de practicare a meseriei de hairstylist. Când m-am înscris la acest concurs, am primit un regulament unde specifica că avem nevoie de model, produse, aparaturi, vestimentație, machiaj, etc, tot ce este nevoie pentru pregătirea unui model cu tematică Bridal Hairstyle.

Înainte de concurs cu câteva zile am rămas fără produse, machiaj, model, vestimentație, etc, în concluzie eu participam la acest concurs dar nu aveam nimic pregătit, deoarece planurile s-au schimbat și colaboratorii au renunțat.

În data de 8 martie am început să reorganizez totul, dar din nefericire nu am găsit model. Am ales să parcurg drumul de la Arad până la București chiar dacă nu aveam model pentru a putea realiza coafura. După multe ore de căutări, am găsit model, asta fiind în data de 8 martie în jurul orei 23, concursul fiind în 9 martie de la ora 9 dimineața. Cu multe peripeții și emoții, am ajuns la concurs. Am avut 1 oră și 30 de minute, să realizez coafura cu tematica Bridal Hairstyle”, povesteşte Cătălin.

Arădeanul a avut ambiţie şi a şi câştigat. Membrii juriului au fost: Liuba Triofaniuc, Eduard Dabican, George Soare și Marian Cotoi.

 

Adauga comentariu