Arădeanul abandonat, care și-a văzut mama doar în sicriu, strânge bani pentru copiii din spitale

A avut o copilărie diferită și plină de lipsuri, însă acest lucru nu îl împiedică să ajute prin organizarea diferitelor acțiuni pe semenii aflați în nevoi. Valentin Căldăreş are 31 de ani, a crescut la casa de copii, iar când a aflat cine îi sunt fraţii şi mama a trăit o nouă dramă. Înainte să o întâlnească, femeia a suferit un infarct şi a murit. Valentin şi-a văzut mama doar la priveghi şi la înmormântare, lucru care a fost destul de dureros pentru el deoarece nu au apucat să vorbească.

Povestea lui începe când a rămas singur în spitalul matern din oraşul arădean Lipova. A stat acolo până a împlinit un an. Părinţii au refuzat să-i ofere dragostea şi iubirea de care avea nevoie. A aflat mai târziu că a fost abandonat din cauza sărăciei.

Valentin a crescut, însă nu a uitat ce înseamnă suferința și de ani buni încearcă să îi ajute și pe alții.

De exemplu, acum în pragul Sărbătorilor Pascale, Valentin Căldăraș organizează un nou eveniment prin care și-a propus să aducă bucurie în inimile copiilor internați în secțiile de Pediatrie din județul Arad, dar și de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara.

„Campania Umanitara «Iepurașul Solidar” va avea ca și scop sprijinirea copiilor internați în spitale, oferindu-le câte o punguliță cu dulciuri, în data de 25 aprilie. Vă mulțumesc tuturor celor care sprijiniți această campanie umanitară în perioada sfintelor sărbători pascale!”, este mesajul lui Valentin.

Concret, este vorba despre cele patru secții de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Arad și secția de pediatrie de la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara.

Cei care doresc să ajute, îl pot contacta pe Valentin la numărul de telefon: 0755.503.549”, este mesajul lui Valentin Căldăraș.

 

Adauga comentariu