Arădeanca Lizzy Tunc dă valoare fiecărui obiect. Aceasta face gravură în metal, lemn şi sticlă, dar personalizează şi cadouri

Este cunoscută în oraş cu numele de artist Lizzy Tunc şi pe tot ce pune mâna înfrumuseţează sau creează diverse lucruri care pot să fie oferite cadou celor dragi. Este artizan, dar are absolvită şi şcoala de bijuterie. Lizzy are un magazin deschis la UTA, lângă Biserica Ortodoxă în construcţie, însă îşi promovează munca şi pe site-ul de socializare Facebook.

A lucrat ca inspector auto în tinereţe apoi a avut o firmă de materiale publicitare, prima din Arad cu gravură laser, apoi a înființat firma de acum, numită Casa Gravor SRL. Firmă, care funcţionează de zece ani. 

Arădeana face gravură în metal, lemn şi sticlă, dar personalizează şi cadouri, obiecte din lemn pirogravat: pentru bucătarie, decoraţiuni, petru copii, cutii de cadouri, de bijuterii, cutii de vinuri personalizate, sticle, pahare, halbe de bere personalizate, bijuterii din pietre semipreţioase

„Lucrez toată ziua şi de Crăciun. Am avut angajate, dar am renunţat deoarece eu comunic cel mai bine cu clientul. Plus că sunt multe chestii pe care le fac pe loc. Dacă aş avea angajată s-ar amâna pe a doua zi”, mărturiseşte  Lizzy.

Întrebată despre școala de bijuterie aceasta a afirmat că a lucrat mult şi astfel a reuşit să fie apricată: „când am terminat cursul de bijutier, profesorul universitar, bijutier, Dr. în istoria artei la Timișoara mi-a spus: «felicitari, nu ai un 10 de la mine, tu ai o stea! Asta înseamnă că am muncit mult. De aceea mi-am primit steaua. Timp de şase ani cât am avut insula în mall, am avut şi afiş la intrare, adică am stat lângă nume mari. M-am străduit mult. Au fost perioade în care am lucrat şi cate 16-18 ore pe zi, zi”.

Cei care doresc să ofere celor dragi cadouri de sărbători şi nu numai pot accesta pagina de Facebook  CaSa Gravo.

Printre obiectele pentru sărbătoarea de Crăciun se numără şi ustensile de bucătărie din lemn pirogravate cu Moş Crăciun.

Adauga comentariu