Arădeanca Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis, nu suportă criticile!

Arădeanca Eli Lăslean, cea care se ocupă de ţinutele lui Carmen Iohannis, este deranjată de criticile apărute în spaţiul public la adresa Primei Doamne a României.

Carmen Iohannis s-a aflat la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, alături de șeful statului. La acestă întâlnire, Carmen Iohannis a purtat o rochie cu volane de culoare roz pal acoperită cu un voal transparent, dar şi o pereche de sandale de aceeaşi culoare. Îmbrăcămintea Primei Doamne a atras critici serioase din diferite medii.

Eli Lăslean nu a suportat mesajele negative aduse pentru vestimentaţia purtată şi a ieşit la atac. Aceasta a demonstrat că nu suportă ca cineva să îi critice creaţiile, deşi comentariile au vizat nepotrivirea ţinutei cu evenimentul.

”Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă, la protocol. Pe lângă aceste critici acide am primit foarte multe mesaje de felicitare, femeile au apreciat că de-a lungul timpului doamna Iohannis ne reprezintă frumos. Sunt atacuri cărora prefer să nu le dau curs (...) Eu îi fac multe ținute, este la latitudinea domniei sale ce îmbracă (...) Este o personalitate puternică, dar cu un suflet tânăr, dar întotdeauna culorile pe care le agreează sunt pur pastel. A primit foarte multe felicitări pentru ținutele pe care le-am făcut (...) Cred că e vorba de dezinformare, cine dorește poate analiza toate ținutele” a spus Eli Lăslean la Antena 3.

Foto: capital.ro

Adauga comentariu