Arădeanca Andreea va reprezenta România în competiţia Miss Asia Global 2018. „Am vrut să îmi duc țara peste tot în lume, să o reprezint cu drag... să dau la o parte praful ce ne păta imaginea”

Arădeanca Andreea-Larisa Blidariu a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Asia Global 2018, competiţie care se va desfăşura în acest an, în luna noiembrie, în India. În competiţie vor participa 40 de tari.

 Modelul internaţional Andreea locuieşte în oraşul arădean Lipova, are 28 de ani, 1.74 m înăltime, iar dimensiunile sale sunt 96-62-88.

Andreea a absolvit Facultatea de Ştiinte Umaniste, Politice şi Administrative cu specializarea Jurnalism, Comunicare şi Relatii Publice din cadrul Universităţii Vasile Goldiş din Arad. Andreea vorbeşte 2 limbi străine, engleza şi spaniola.

Fostă jucătoare de volei profesionist, Andreea a câştigat în anul 2012 locul I la campionatul naţional de junioare.

Conform celor relatate într-un comunicat de către Ernest Hadrian Böhm preşedintele Organizaţiei ExclusivEvent şi al competiţiei Miss Asia Global Romţnia, Andreea a aparut în reclamele sau cataloagele multor branduri internaţionale precum: Lee Jeans, Samsung, Huawei, ING Bank, Eileesa Wedding, Asus fonepad7, etc. Andreea a avut editoriale în mai multe reviste internaţionale precum: Wedding Magazine (Shanghai), Make-up magazine (Hong Kong), XO Magazine (Londra), Estela Magazine (USA), L’Officiel Magazine (India). De asemenea Andreea a pozat cu şinutele sau accesoriile mai multor branduri internaţionale precum: Louis Vuitton, Tiffany&Co, Dior, Cartier, Roger Vivier, Max Mara, Chanel, Emporia Armani, H&M, Fendi, Swarovski, Prada, etc.

Andreea este pasionată de şofat, muzică, sport şi lectura, însă pasiunea căreia îşi dedică cel mai mult este creearea de mozaicuri din marmură, pasiune care s-a transformat în timp într-o afacere profitabila. În viitorul apropiat, Andreea îşi doreste să-şi lanseze o colecţie de lenjerie intimă handmade.

„Astăzi am primit frumoasa veste că am fost aleasă să reprezint România la Miss Asia Global 2018. Emoțiile sunt mari, și este doar începutul... Știți bine că am stat în China cinci ani, m-am obișnuit acolo de parca simțeam că sunt acasă. Dar că am fost în China, că am fost în Franța sau Spania, mereu am spus că sunt româncă, cu tot ce a implicat asta... Îmi asumam riscul să fiu dată la o parte, și dădeam din coate să mă bag iar în față ca să le arat că și noi suntem oameni, și noi iubim, și noi muncim, și noi suntem inteligenți și cinstiți. Și am reușit de multe ori să ajung în punctul în care să mi se spună «deci românii nu sunt toți cum se spune? Sunt și așa ca tine?» DA! Și asta am vrut să arăt mereu, am vrut să îmi duc țara peste tot în lume, să o reprezint cu drag, să o promovez și să dau la o parte praful ce ne păta imaginea. Acum mă simt mândră, parcă cineva, acolo sus, a văzut toată această «luptă» dusă în ultimii ani și a considerat că sunt potrivită să îmi reprezint țara public. Și mă simt onorată de faptul că mi s-a dat ocazia să port pe umăr, drapelul și numele țării mele România, să mă întorc în Asia și să spun cu zâmbetul pe buze, din nou, «sunt româncă și sunt din România» România, te iubesc! Vă invit să dați like la pagina pe care încep să o folosesc de astăzi, și pe care voi posta «la cald» tot ce se întâmplă din momentul în care voi pleca să reprezint România la Miss Asia Global 2018.  Aici mă veți putea urmări, pas cu pas, în aceasta aventură frumoasă”, este mesajul transmis de Andreea.

Tatăl ei care este prot este foarte mândru de ceea ce a realizat fiica lui şi spune că asta ester adevărata fericire a părinţilor să-şi vadă copiii împliniţi.

Adauga comentariu