Alin, arădeanul care a încântat publicul la “Românii au talent”

Alin Buruiană are 23 de ani şi a încântat publicul şi juriul la emisiunea “Românii au talent”.  Alin a debutat în urmă cu şapte ani la Filarmonica din Arad și de atunci a urmat o serie de concursuri naționale și internaționale.

”Am absolvit Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția canto clasic, iar acum sunt student al Facultății de Arte din Oradea, în anul I la master, la canto. Câțiva din idolii mei sunt: Franco Fagioli, Xavier Sabata, Anreas Scholl, Courtney Love, Stevie Wonder, Lauryn Hill. Cele mai fericite momente din viața mea, pe plan profesional, au fost reprezentate de câștigarea multor concursuri importante atât în țară, cât și în străinătate. Pe plan personal, au fost multe momente frumoase alături de familie și prieteni. Iubesc  viața așa cum este ea și consider că fiecare lucru se întâmplă exact în momentul potrivit”, a spua Alin, citat de stirileproitv.ro.

Alin Buruiană se declară încrezător în șansele sale de a câștiga ”Românii au talent”. ”Tot timpul mi-au plăcut provocările și cred că acesta este un lucru care mă îndeamnă să particip la acest show. Totodată, este un  bun prilej de a mă autodepăși. Dacă aș câștiga, o parte din bani i-aș dona unor asociații ce se ocupă de sprijinirea tinerelor talente, iar cealaltă parte as folosi-o investind în concursuri, audiții care să mă ajute în parcursul devenirii mele artistice. Îmi doresc să devin un artist complex”, mai spune arădeanul.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Adauga comentariu