Alexandru are 26 de ani și vrea să fie primar al Aradului. Vezi ce planuri are!

Are 26 de ani este născut și crescut în Arad și are planuri mari. Vrea să candideze ca independent la alegerile de anul viitor pentru funcția de primar al Aradului. Este vorba despre Alexandru Șipoș, un tânăr care s-a remarcat prin unele acțiuni demarate în oraș. A studiat administrația publică, dar nu a lucrat în domeniu, iar în ultimii ani a cochetat cu politica.

„La 18 ani am intrat într-un partid nou în care credeam. Partidul lui Traian Băsescu. Se spunea că era partidul tinerilor, dar nu a fost chiar aşa. A fost o experineţă plăcută din care am învăţat multe, am întâlnit oameni buni şi asta m-a făcut să merg mai departe să-mi doresc mai mult în politică. Chiar cred că pot să fac ceva. Vreau să candidez la primărie,  ca independent, voi încerca să atrag cât mai multe partide lângă mine şi voi face tot ce îmi stă în putinţă să promovez tinerii pentru că am nevoie de oameni tineri pe lângă cei cu experienţă. Am un plan pe termen lung, consider că avem nevoie să trecem la un nivel superior. Ştiu că nu toată lumea va fi de acord cu mine, dar oraşul nu arată bine, nu este frumos, nu este Aradul frumos, îmi doresc un ştrand ca la Oradea, să nu merg acolo sau în Ungaria, să merg în Arad. Avem spaţiu. gigacaloria este enorm de mare. Îmi place viaţa de noapte, voi încerca să fac ceva pentru ştrand, pentru cluburile renumite care erau. Aş vrea să scad puţin taxele şi impozitele pentru că şi acestea sunt exagerat de mari. Cu sprijinul consiliului local voi face toate astea, nu de unul singur. Încurajez fotbalul și sportul.  Vreau refacerea  stadioanelor, patru cel puțin să avem. Am jucat fotbal cinci ani până a fost demolat stadionul de pe Banul Mărăcine”, ne mărturisește Alexandru din planurile lui.

Acesta mai spune că încearcă să facă o schimbare: "sunt convins că o să rezist pentru că dacă îmi doresc ceva duc până la capăt, plus că voi avea o echipă de tineri lângă mine şi mulţi voluntari, care vor veni pentru mine şi nu pentru partid”.

Alexandru a avut o copilărie dificilă, deoarece la vârsta de cinci ani a rămas fără tată.

Nu încerc să trăiesc din politică. Am două afaceri în mediul online plus că noaptea fac taxi, am o florărie online începută de acum trei ani Love Box (cutia dragostei). Numele l-am ales într-o seară. Eram cu fosta mea iubită, tocmai venisem din Bucureşti şi am văzut acolo o afacere de genu care mergea bine. Eu livrez trandafiri în cutie. Am fost primul în Arad cu aşa ceva. Datorită faptului că mă ocup cu mai multe domenii nu e atât de cunoscut că nu am mult timp. Am clienţi noi săptămânal. Cel mai bine merge în lunile februarie și martie. Noaptea fac taxi deoarece nu îmi permit să stau financiar doar din afacerea asta. Le duc singur pe toate. Urmează să lansez o afacere pentru copilaşi, mai exact corturi indiene de joacă. Mi se pare ceva inedit. Am făcut cadou unei prietene un cort de genu, dar nu din Arad l-am cumpărat pentru că nu avem, exact ce spuneam că nu mi se pare că oraşul este dezvoltat cum trebuie având în vedere că suntem unde suntem la graniţă şi potenţial este”, mai adaugă Alexandru.

Tânărul are experiența a trei campanii electorale, chiar dacă nu a fost candidat a fost aproape de cei care erau pe liste. Acum însă consideră că a venit momentul şi pentru el să meargă mai departe, să fie în primul rând.

Sunt convins că voi face o figură frumoasă şi voi câştiga. Pentru că vreau să cred că am toţi tinerii alături de mine. Pe lângă cei cu experienţă. Încerc să fac o îmbinare frumoasă între tineri şi seniori. Consider că avem nevoie şi de ei. Dar având în vedere că România este controlată de cei din sistemul vechi, cred că este momentul să schimbăm ceva cu adevărat nu doar să spunem. Am primit semnale bune și mă aștept să vină mai multe partide politice alături de mine. Sunt conştient că va fi o luptă grea. Voi merge până la capăt şi sunt convins că voi fi acolo. La alegerile europarlamentare prezenţa la vot a făcut diferenţa. Am văzut că e vorba de renaşterea spiritului civic într-o formă surprizătoare, dar consider că este nevoie de nume şi de chipuri noi în politică. Este nevoie de speranţa că nu vom merge la vot să votăm răul cel mai mic, ci că votăm, să construim ceva. Cred că în 2020 va fi nu doar relansarea României, ci și a Aradului”, încheie tânărul.

Adauga comentariu