Alexandra a dispărut imediat după ce a ieșit de la locul de muncă. Fata locuiește în Vladimirescu!

O tănără de 24 de ani a plecat la lucru și nu s-a mai întors acasă. De atuunci familia o caută. Este vorba despre Orszag Marinela-Alexandra.

„În data de 25 noiembrie a.c., Orszag Marinela-Alexandra, de 24 de ani, din Vladimirescu, nu s-a mai întors acasă după terminarea orelor de program, de la o societate comercială de pe raza municipiului unde este angajată. Semnalmente: 1,70 m., 70 de kg., păr șaten, lung până peste nivelul umerilor și ochi căprui. Poartă ochelari de vedere. La data dispariției tânăra era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni trening de culoare verde, bluză din material maro și galben, geacă de fâș negru cu alb și pantofi sport de culoare închisă”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Arad afirmă că Alexandra a luat legătura cu familia şi a spus că nu doreşte să fie căutată sau să se ştie unde se află.

 

Adauga comentariu