Agenţii economicii şi locatarii de pe Meţianu, terorizaţi de găşti şi oameni ai străzii

Oamenii străzii, grupurile de adolescenţi şi copiii minori însoţiţi de mame şi puşi la cerşit terorizează locatarii, agenţii economici şi trecătorii de pe strada Meţianu.

S-a dorit o stradă pietonală care să se dezvolte, iar agenţii economici să investească în spaţii. Doar că în ultima perioadă pe stradă nu se mai poate circula în voie din cauza celor aminţiţi mai sus. Sâmbătă la amiază mai mulţi copii însoţiţi de mama lor s-au apucat să vandalize şi să distrugă ce au găsit în cale. S-au luat şi de globurile puse de către un agent economic în faţa magazinului unde a ornat pomii de la intrare.

„Erau destul de mulţi copii minori însoţiţi de o femeie. Tot se învârteau pe aici, cereau bani, iar dacă nu le dai devin agresivi. În timp ce îmi desfăşuram activitatea în magazin m-au anunţat trecătorii că mi se fură globurile, apoi pentru că au văzut că le-am atras atenţia au început să le spargă. Nu este prima dată când avem probleme cu ei. Noi de acaestă dată am făcut sesizare la poliţie. Trebuie să ne desfăşurăm activitatea în linişte, iar clienţii să nu fie deranjaţi. S-a investit mult în spaţiu în care activăm, atât interior, cât şi exterior”, a declarat Casiana Răduţ, director magazin strada Meţianu.

Şi locatarii spun că sunt exasperaţi din cauza zgomotului făcut pe stradă de cei care îşi duc veacul acolo. Pe stradă este mai linişte doar când vremea nu este prielnică. 

Adauga comentariu