Accident între Curtici şi Macea! Un căruţaş băut a produs un accident de circulaţie în urma căruia i-a murit calul!

Un accident de circulaţie, în urma căruia a murit un cal, s-a produs în cursul nopţii trecute pe drumul ce leagă localităţile arădedne Curtici şi Macea. De asemenea, şoferul unui autoturism a fost grav accidentat.

 Un tânăr de 22 de ani din Şimand, a condus un autoturism pe DJ 709B, pe direcția Curtici - Macea, iar la un moment-dat s-a angajat în depășirea regulamentară a autovehiculului din fața sa, moment în care s-a lovit frontal de un atelaj hipo care circula pe contrasens, atelajul nefiind echipat cu elemente fluorescent-reflectorizante sau dotat cu lumini de semnalizare,  condus de un barbat de 38 de ani din Curtici.

In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, rănirea ușoară a conducătorului căruței și decesul calului.

“Tânărul de 22 de ani nu a putut fi testat la fața locului, cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, iar in urma testării alcooltest a conducătorului atelajului a rezultat o imbibatie alcoolica de 1,27 mg./l. alcool pur in aerul expirat.

In cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporală din culpă.”, spune Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu