Accident cu cinci victime, printre care patru copii, pe un drum din judeţul Arad. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri!

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni seara, între Frumușeni și Fântânele pe DJ682.

În acdient au fost implicate două autoturisme. O persoană a rămas încarcerată. De asemenea, patru copii prezintă traumatisme minore și sangerari. Copiii au  vârste cuprinse între 7 - 14 ani.

Drumul este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: Persoana adultă rămasă încarcerată a fost scoasă din maşină şi predată echipajului SMURD care o transportă la spital!

 UPDATE: Reprezentanţii ISU Arad declară că în cele două autoturisme implicate au fost şase victime din care doi adulți și patru copii. Un adult (femeie) împreună cu cei 4 copii au fost transportați la spital de către două Ambulante SAJ și cealaltă victima (bărbat încarcerat) a fost transportat de către SMURD Arad.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad declară că:   

„Din primele cercetări la faţa locului s-a stabilit ca azi, in jurul orei 19,05, un bărbat de 73 de ani, din Frumușeni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 682, dinspre Fantanele înspre Frumușeni, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânăra de 29 ani din Frumușeni. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și gravitatea accidentului”.

Adauga comentariu